fredag den 27. november 2009

En dejlig dag...eller...?!?

Hmm, ja dagen startede jo knapt så godt må man sige:/ Blev vækket med et opkald der sagde at det firma jeg er ansat hos er gået konkurs... Ja hvad så når man er på barsel? Nå men lyder da til at jeg stadig får penge, hvilket jo altid er noget! Heldigvis skal jeg først starte igen til oktober efter endt barsel. Så har jo god tid til at finde ud af hvad jeg så vil. Om jeg skal søge inden for samme fag, eller om jeg skal finde på noget helt andet... Ja vil tiden jo vise. Indtil videre vil jeg glæde mig over at jeg har min skønne søn og mand og så må vi se hvad dagen bringer:)

2 kommentarer:

 1. Hmm, hvad er det lige man siger: Held i uheld ??? Træls at være uden job, men skønt at have så lang tid til at finde ud af hvad du så skal springe på.
  Herligt billede af jeres lille søn :o) De er ikke altid nemme at fange "vågne" så længe de er så små :o) Vi blev 1. gangs forældre i august til Asta, jeg skal da love for kameraet pludselig blir motioneret som aldrig før :o)
  God weekend og glædelig 1. advent :o)
  Kh Anette.
  Det kunne forresten være jeg skulle prøve at bage dine honningkager. Har aldrig været den store bager, men synes jo alligevel det hører julen til. Og er det så noget der er et hit, så er det jo motivation til at bage flere :o))

  SvarSlet
 2. Hej Anette,
  Tusind tak for for din besked. Og undskyld det sene svar fra min side af. Jeg har først fundet ud af nu at man skal tilmelde sig inde på hver enkelt indlæg for at få mail om at der er kommet kommentarer. Så er lidt pinligt synes jeg!
  Men men men, der skete jo det fantastiske for mig at jeg har fået mit "gamle" job tilbage. Mit firma blev opkøbt af et andet firma. Så i dec. ringede de og spurgte om jeg kunne tænke mig at få jobbet. Og det kunne jeg jo ikke sige nej til. Så vi flytter fra Sønderborg til Kolding, hvor mit nye arbejde er. Starter den 1. aug, så er fantastisk. Glæder mig helt vildt!!
  Nej de små bruger meget af tiden på at sove. Og tillykke med jeres lille pige i aug. Hun må også være blevet dejlig stor og livlig nu. Der sker bare så meget med dem, er fantastisk. Det er jo nærmest fra dag til dag! Nyder hvert øjeblik!
  Fik du bagt honningkagerne? Jeg kan godt sige at man bliver afhængig! De bliver spist med det samme når jeg laver dem hver jul, så bliver gerne til et par portioner i løbet af julen;)
  Mange (forsinkede) kærlige hilsner Catrine

  SvarSlet