fredag den 23. november 2012

Lidt af hvert

Der sker ikke så meget herhjemme for tiden. Jeg går herhjemme og venter spændt på hvornår lillebror vil ud til os. Terminen var i tirsdags og eftersom at Bastian kom lige på termin, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at jeg denne gang skulle gå over tid! Faktisk var jeg nærmest 100% sikker på at jeg ikke ville komme igennem sidste weekend uden at have en baby i armene. Men der kan man ind imellem tage godt og grundigt fejl. Nu står endnu en weekend for døren og gad vide om han endnu engang snyder os?

Jeg får syet en smule - ikke så meget som jeg gerne ville - men lidt bliver det da til.

Det er blandt andet blevet til en fin lille ranke af læderjuletræer i Liberty med neonstikninger.
Inspirationen har jeg fået fra en amerikansk hjemmeside (kan desværre ikke linke fra mobilen)), hvor de kører et tema med Liberty Scrap Challenge, altså ideer til hvordan man får brugt alle sine Liberty stumper. De originale er lavet i uldfilt, men jeg synes de kunne være fine i læder og så tilføjede jeg neon for lige at peppe den lidt brune look lidt op.
Skal lave nogle flere i lidt friskere og sætte dem på julegaver, med bånd igennem på bagsiden
Jeg er også gået igang med et lidt større projekt, nemlig en sengerand til lillebror.
Her har jeg været lidt modig (hvis jeg selv skal sige det og ift hvad jeg ellers ville lave), men har sat lidt forskelligt Liberty sammen med andre småblomstret og stjernet stoffer. Jeg var lidt bange for at det ville blive for piget, men jeg er indtil videre rigtig tilfreds!
Lige et lille smugkig får I her
Rigtig god weekend derude!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Det ser rigtig fint ud begge dele!
  Jeg synes ikke at det gør noget med blomster print til drenge (bare spørg min mand;_)), så længe det holdes i passende farver. Drenge må gerne have andet en stjerner og striber på, ik?

  Jeg har iøvrigt også selv lavet sengerand til Lille A, kig ind og se den:)

  SvarSlet
 2. Jeg er også rigtig glad for at jeg sprang ud i lidt blomster til lillebror, sengeranden bliver bare rigtig god! Det eneste den nu mangler er en lynlås, men nægter at give 30kr meteren i den lokale biks (jeg ved godt at man skal støtte lokalt, meeeen.... ) når jeg skal have 2,5 meter, så har fundet på nettet til 6-8kr meteren;)
  Jeg er faktisk blevet så glad for kombinationen jeg har valgt, at jeg har planer om puder til sofaen og måske et pusleunderlag i samme kombi.
  Den er rigtig flot din sengerand! Jeg er vild med stoffet!
  Kh Catrine

  SvarSlet