tirsdag den 16. juli 2013

Pavlova












I dag har jeg lavet min første pavlova og det bliver bestemt ikke den sidste!
Denne variant er med marcipan, mandler og usaltede pistacienødder.
Virkelig nem og lækker frisk sommerdessert eller bare til eftermiddag med gode venner eller familie.

Pavlova:
3 bægre past æggehvider
150g flormelis
1/2 tsk eddike
130g revet marcipan
50g hk mandler
30g usaltede pistacienødder

Æggehvider, eddike og 75g flormelis piskes til en stiv skum. Herefter tilsættes resten af flormelissen og det hele piskes stift igen.
Marcipanen rives, mandler og pistacienødder hakkes og det hele vendes rundt i det piskede skum.
Herefter fordeles massen på bagepapir i ca 20-30cm i diameter, alt efter hvor tyk man ønsker bunden.
Bages i ovnen i 30-40min ved 150 grader. Skorpen skal være tørret og midten blød og lækker.

Serveres med letpisket fløde og sæsonens bær og frugt på toppen.

God fornøjelse!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar