tirsdag den 6. oktober 2009

Nåhr så sødt


Det er supernemt og hurtigt at smække sådan en suttekæde sammen og så ligner den jo en million. Sådan en blonde gør meget ved er stykke stof og gør det lidt romantisk oveni!

Nu er det bare spændende om vores bliver en pige eller en lille dreng. En måneds tid endnu og vi har svaret, indtil da vil jeg fortsætte med at lave lidt til hvert køn.

3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Prøver lige igen UDEN stavefejl.
  Hold op hvor er du kreativ, OG god til det! Du laver nogen rigtig fine ting. Jeg er især vild med denne suttesnor, det er en rigtig god ide med blonden, den ser ihvertfald ekstra fin ud :) Tak for din søde kommentar på min blog. Jeg kan se du skriver Cat når du skriver beskeder, men jeg kunne ikke finde dit i mine fastelæsere? Ville nemlig lige se din blog, og så blev jeg nød til at finde din besked kommentar først :/ Men tak igen

  SvarSlet
 3. Hej Sarah:)
  Tak for din søde kommentar inde på min blog. Du må undskylde det sene svar, men har først lige fundet ud af nu at jeg skal ind på hver eneste indlæg for at tilmelde mig. Så har fundet lidt "gamle" kommentarer rundt omkring herinde - lidt pinligt at jeg ikke har fundet ud af det før nu, hehe. Men bedre sent end aldrig;)
  Jeg har fulgt med på din blog i noget tid efterhånden. Tror jeg står som Catrine, men ved det ærlig talt ikke.
  Er helt vild med alle dine hæklede og strikkede ting, ville ønske at jeg havde lidt bedre evne (og tålmodighed) til at lære det. Har prøvet nogen gange, men det går desværre for langsomt for mig;)
  Men i hvert fald dejligt at se at du har været forbi:)
  Mange hilsner Catrine

  SvarSlet