mandag den 1. oktober 2012

En ny hverdag....

.... både for Bastian og resten af familien.
I dag var det første dag i børnehaven. En dag jeg nok mere har frygtet end glædet mig til! Jeg har været så nervøs grædt og været ret så fortvivlet over det. Den store nye verden han lige pludselig skal vende sig til - min lille dreng, helt alene blandt næsten 20 børn og KUN to voksne. Og så ikke i den børnehave som vi havde ønsket, men en anden som vi kun har hørt dårlige ting om. Det kunne da umuligt gå godt!!
Men men men, som alting nu engang er, så viste det sig jo, at det slet ikke var så slemt endda. Jo der er mange nye ting at forholde sig til, men Bastian tog det rigtig fint. Jeg var med derhenne i halvanden time og da jeg lige smuttede en tur ned for at handle, imens han blev tilbage, lagde han ikke engang mærke til mig da jeg kom igen. Skønt med skønt på:)
Imorgen får han lov til at være derhenne et par timer selv. Jeg er overbevist om at han nok skal klare det til ug, men nu når jeg har tiden til det, kan han ligeså godt starte stille og roligt ud!

Og behøver jeg at sige at han glæder sig til i morgen?!? ;)
Billedet herover er taget i onsdags da vi besøgte børnehaven, derfor det lidt betuttede udtryk fra herren;)


Jeg har også fået syet lidt her de sidste på dage.
Bla denne lille rand til lillebror

Og ja, så er min computer vist endeligt afgået ved døden, så derfor blogger jeg nu fra telefonen, hvilket jo ikke er helt optimalt ift billeder, men jeg håber at det går!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Ej hvor dejligt for dig/jer at det gik godt... Altid rart når stedet overrasker en positivt...

    SvarSlet
  2. Ja jeg er også vare så lettet:)

    SvarSlet