fredag den 2. juli 2010

Blandet slikbutik, af de gode

Se lige engang hvad posten leverede til mig i dag.
Først et fantastisk net, som jeg har vundet hos Frk TURKIS. Super flot og praktisk lige at have med i tasken. Så er man fri for at købe poser hver gang man er ude og handle. Tusind tak Christine!
Dernæst lå der en bog fra en børnebogklub jeg er blevet medlem af. Er bare så dårlig til at sige nej tak når de ringe med alle deres "gode" tilbud. Velkomstpakken var jeg da også noget så skuffet over. Men så kom denne fantastiske bog! Elsker kogebøger og når det er til min lille bassemand, er det jo bare endnu bedre! Glæder mig til at prøve nogle af de spændende ting der gemmer sig indeni.
Og sidst men ikke mindst, så vil jeg for første gang prøve at lave hyldeblomstsaft. Det er nu ordne og sat på køl. Så om 4-5 dage har jeg, forhåbentlig, lækker lækker saft, til laaaang tid:)

Nu vil jeg sætte mig hen til symaskinen og sy en lille værtindegave. Dernæst står den på soven helt ind til den lyse morgen kl 5.30, hvor vækkeuret ringer;)

2 kommentarer:

 1. Dejligt du kan lide stofnettet :-)

  Det ser ud til at være en skøn bog - og hyldeblomstsaft er nemt og skønt her i varmen!

  Lige et bonustrick: lav noget koncentreret hyldeblomstdrik og frys det ned som isterninger - og brug dem derefter som friske isterninger i vandkanden :-)

  Bedste tanker fra Christine

  SvarSlet
 2. Det er super flot! Er helt sikker på at jeg kommer til at bruge det rigtig meget!

  Det var da en super idé, vil jeg helt sikker gøre her i næste uge når den lækre saft er færdig:)

  Ha en rigtig god weekend.

  Kh Catrine

  SvarSlet