lørdag den 1. maj 2010

Blomsterbrocher/elastikker/spænder
I dag har jeg haft besøg af min mands kusines datter.


Vi har rigtig hygget os med en tur ned igennem byen (hold op det vrimlede med mennesker!).


Da vi kom hjem bestemte vi os for at lave et armbånd til hende. Et eller andet skulle hun da have med hjem, syntes jeg.


Nåh, men skal til et marked oppe i vendsyssel med min mor her den 12.-13. juni, hvor vi skal sælge (eller i hvert fald prøve) vores ting som vi hver især har lavet. Har ikke fået lavet så meget endnu, men har en masse planer om at lave en masse og ved lige hvad det skal være, har lavet en liste så lang. Så må også hellere komme igang, for vi skal flytte her den 1. juni og med en lille Bastian herhjemme, er det ikke mange timer man har til overs i løbet af dagen til kreative udfoldelser. Så vi gik i dag igang med en masse blomster, der skal blive til brocher, elastikker og spænder tænkte jeg.


Desværre kommer de ikke alle helt til sin ret på dette aftenbillede. Men de lilla med de gule knapper i midten, er jeg selv helt vild med, de er super skønne. Så mon ikke der bliver lagt sådan en lille en til side til mig selv;)

4 kommentarer:

 1. Jeg er i hvert fald glad for min :)

  SvarSlet
 2. Det er jeg glad for at høre:)
  Jeg er selv helt vild med dem, kan ikke få nok af dem og det er bare så svært at vælge hvilken en man bedst kan lide, for de er bare alle så fantastiske på hver deres egen måde;)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare søde dine armbånd og brocher skønne farver - glæder mig til at se dem rigtigt. Du velkommen til at få nogle sølvelastikker som jeg har:)
  KH Selma Helene

  SvarSlet
 4. Tusind tak Selma, det kan jeg da ikke sige nej tak til:)

  SvarSlet