søndag den 9. maj 2010

Morsdag no 1
Fik den SMUKKESTE buket og lækre marcipanhjerter af Bastian og Jens i morges, sikke en skøn måde at starte dagen på! Kom helt bagpå mig, vi havde ellers aftalt at vi ikke skulle give gaver til hinanden. Men han ikke ikke dy sig. Uhh jeg elsker blomster, bliver så varm om hjertet! Og så er det jo helt specielt denne gang, da det jo er fordi at det er míg der er moderen. En lidt mærkelig tanke stadigvæk, synes jeg. Tager alligevel noget tid lige at vænne sig 100% til. Gad vide om man nogensinde vænner sig 100% til det? Er jo en kæmpe ting! Tænkt at man har skabt dette store vidunder og at han har ligget og skvulpet rundt inde i ens mave i 9 måneder. Det er da så vildt!! Overgår alt andet!!
Så har vi igen i dag været til konfirmation. Denne gang hos tvillingesøsteren. OG hun skulle jo selvfølgeli også have en kage. Så blev til denne lillae-sag. Stadig lidt bulet, men hva, jeg skal nok lære det på et eller andet tidspunkt;)
Bastian sover sødt i sin seng, Jens ligger på sofaen ved siden af mig og sover og ja, jeg sidder og kan næsten ikke holde øjnene åbne efter denne dejlige dag. Har været skøn!
I morgen kommer min gode veninde. Vi skal rigtig sy og være kreative, glæder mig rigtig meget! Har en masse på to-do-listen, men nu må vi se hvormeget jeg når:)
Godnat herfra:)

1 kommentar:

  1. Hej Catrine
    Dejlig billedcollage af dig og Bastian - skønne blomster du har fået af din Jens. Kagen er bare rigtig god - får helt lyst til at smage. En rigtig god mandag til dig og din veninde.
    KH
    Helene

    SvarSlet