lørdag den 22. maj 2010

Vendbar sommerhat og kage

Er netop blevet færdig med en vendbar sommerhat, med blomster på den ene side og i tern med applikeret kirsebær på den anden side og med bindebånd, så den lille prinsesse ikke taber den.
Bastian har undervejs været model. Passer jo meget godt, når pigen der skal have hatten har samme hovedmål som Bastian, så er det jo helt oplagt at han skal være min model;)
Synes selv at hatten er blevet rigtig sød og har lyst til at lave endnu flere, ville ønske at der var flere timer i døgnet!!
Mønsteret er fra EG og den sidder rigtig godt!

Vi skal til søskendetræf på sydfyn i morgen med Jens´søskende. Min opgave var så at tage en kage med. Og jeg kan jo ikke dy mig for at skulle lave en overpyntet kage, som altid. Så det blev det også denne gang. I får et helt billede af den i morgen. Synes ikke den tager sig så godt ud med blitz, fretrækker nu sollys;)
Er bare så dårlig til at komme igang med det i god tid, så er først blevet færdig her kl. 23.45 og det er altså bare lidt for sendt, når Bastian vågner omkring kl 5.30!!!

Vil skynde mig i seng og ønske jer alle en rigtig god, og forhåbentlig, solrig pinse!

3 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine solhatte. Må jeg spørge, hvad EG er?
  Hilsen Nina

  SvarSlet
 2. Mange tak! Ja symaskinen skal også snart igang med nogle flere;)
  Det må du da. EG er forkortelsen for Elsebeth Gynther. Det er en sybog der blev lavet i 70'erne, men som er blevet genoptrykt. Man kan nogen gange være heldig at finde den i genbrugser eller lignende. Men ellers kan den købes i den nye, og dyrere, udgave i diverse boghandler rundt om i landet.
  Bogen hedder "Børnetøj du selv kan sy 0-4år"
  Håber det var en hjælp:)
  Mange hilsner Catrine

  SvarSlet
 3. Tak for hjælpen. Jeg kender godt Elsebeth Gynther, havde bare ikke luret at profferne forkorter hende :o) Tror jeg må en tur på biblioteket i morgen, den bog er ren barndom...

  SvarSlet