torsdag den 22. april 2010

Kender I det?


Man har bare så mange ting man gerne vil have lavet. Både kreativt, i hjemmet og sammen med familien. Men alligevel får man bare ikke lavet noget som helst! Sådan har jeg det lige pt. Har så mange idéer der venter på at komme ud og blive realiseret, aner bare ikke hvorhenne jeg skal starte! Mangler stadig lige at få sendt mine give-away gaver afsted (de skulle gerne komme afsted i morgen). Har fået et par bestillinger på uglebukser og en uglespencer fra to fra min mødregruppe (glæder mig til at komme igang med disse!! Men der er andre ting der skal laves først:(), jeg skal have syet gardiner til nogen bekendte, der skal syes to kjoler færdige til en kollega og så vil jeg super gerne forsøge mig med patchwork med sekskanter. Der er så mange der laver det og man kan bare lave de fedeste ting af det. Men ved også at det kommer til at tage mega lang tid!!!
Men har da lige haft tid til at besøge min veninde på sygehuset. Hun er indlagt med sin 2 dage gamle baby, der desværre har fået gulsot. Så hun ligger med dobbelt lyst. Håber for hende at de kan komme hjem allerede på lørdag, til hendes to andre piger og mand. Så fik lige smækket en lille "godtepose" sammen til hende. Med et par bodyer, små sko, hat, pakket i en fin alt-mulig-pose med applikeret ugle.¨
I morgen har jeg heldigvis sydag sammen med mine to dejlige veninder. Er så hyggeligt! Så må vi se hvad der bliver produceret. Har ikke helt bestemt mig endnu;)

3 kommentarer:

 1. Det kender jeg kun alt for godt ;o)
  og man går og irreterer sig over man ikke laver noget.......man kommer bare ikke igang.
  Lige pludselig er der gået en hel dag og man har ikke lavet en fløjt.
  Julie

  SvarSlet
 2. Ja, det kender jeg også fra mig selv. Men man må jo være glad for det man når, selvom det har jeg også selv svært ved. Jeg kan jo ikke nå at sy og være kreativ, være fantastisk mor og kone, løbetræne, gå på arbejde og holde og have en mor indlagt på snart 4. uge. Jeg tror bare det er typisk for os kvinder. Jeg kigger på min mand og ser ham ok med at se fodbold hele aftenen, det er det eneste han vil nå og det er helt ok for ham. Mænd er gode til at slappe af, og være i nuet, vi kvinder er altid på vej til næste opgave i vores hoved.

  Kh
  Monika

  SvarSlet
 3. Synes det kan være rigtig hårdt at have det såen, at man har så mange ideer som man bare ikke når. Og det er jo de ting man ikke når som man ender med at blive en smule stresset over, for man kan bare ikke få dem ud af hovedet igen.
  Ville være rart at have det der mande-gen, hvor man bare smækker fødderne op i sofaen og skide højt og flot på hvad man skal nå og ikke skal nå og lader rod være rod. Måske man skulle praktisere det noget mere selv!?
  Puha Monika, det lyder også som om at du har en masse at tænke på. Håber alt det bedste for dig og din mor!
  Kh Catrine

  SvarSlet