søndag den 25. april 2010

Projekt patchworkpude + lidt ekstra


Så er jeg rigtig kommet igang med Bastians patchworkpude. Tanken er at det skal blive en stor pude 90x90cm. Havde jo egentlig håbet på at jeg kunne finde en 120x120cm pude, men var ikke lige muligt i Stof og Stil, så blev en 90x90cm. Nu mangler jeg bare at sy mange mange sekskanter sammen. Der går nok lidt tid før den er færdig, men er da kommet et godt stykke på 2 dage (synes jeg i hvert fald selv;)).
Var egentlig meningen at jeg ville have haft nogle brune sekskanter i mit patchworkprojekt. Men fortrød og blev lidt forsigtigmus i sidste sekund. Så er nu bare i grønne og blå nuancer;)


Var på besøg hos svigermor og svigerfar i går og havde lavet en lille lommeletholder til svigermor fra Bastian, blev hun glad for. Er nu smart og er bare pænere end det plastik de lommeletter kommer pakket ind i!


Og sidst men ikke mindst et lille smugkig på noget af det stof der er blevet brugt til min lille give-away. Afslører ikke endnu hvad de heldige vindere har fået, da de ikke har modtaget deres pakker endnu;)

2 kommentarer:

 1. Hej Catrine.

  Det er lige gået op for mig at du har taget navneforandring En dejlig dag --> Fru Larsen :o)) Hmm, er vidst lidt sløv i betrækket :o/
  Jeg har læst dit svar på min kommentar tilbage i november. Fedt, du fik jobbet igen :o) Så er der nok alligevel lidt mere ro til at nyde din barsel ???
  Ved du hvad ??? Vores december forsvandt som dug for solen, så jeg fik hverken bagt dine honningkager eller ret meget andet af alle de ting jeg gerne ville have lavet i december..... Øv bøv, prøver igen næste år :o)
  Øj øj, du er igang med en stor patchwork pude, super fedt :o) Jeg er også ved at opdage en favre verden der gemmer sig i patchwork. Jeg har egentlig aldrig synes det var særlig fedt, men så mødte jeg "Faster Bodil" min mands dejlige faster, der er patchworker for livet. Nu er jeg solgt. Så jeg er meget spændt på at se dit færdige resultat. Jeg følger med :o)
  God komende uge.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 2. Hej Anette,
  Ja jeg tænkte at jeg lige trængte til at få et nyt navn på. Hedder godt nok ikke Larsen mere, men har giftet mig til Jessen. Men det Larsen hænger bare ved og er altid blevet kaldt Fru Larsen, så tænkte at det passede meget godt.
  Det er fantastisk at have fået jobbet igen, er så dejligt! Og ja giver bare rigtig meget ro i sindet. Vi er ved at gøre klar til at flytte her i juni, så der kommer til at ske rigtig mange spændende ting!
  Hehe, ja når man har en lille når man bare ikke en brøkdel af det man havde tænkt at man ville. Min dec fløj også bare afsted. Man har de her romantiske forestillinger om at man skal lave konfekt, hygge, klippe og klistre, men de små dejlige engle tager bare så meget af ens tid. Og er jo dejligt. Jeg nyder hver dag sammen med min lille dreng. Er så utroligt givende at have sådan en størrelse:)
  Ja ja, tænkte at nu skulle det prøves. Har altid haft det lidt ligesom dig, at patchwork var mere for gamle damer end for mig. Men hold da op, denne fantastiske blogverden har virkelig åbnet mine øjne op fedt patchwork kan være. Så nu skulle det prøves. Meeen tager nu noget længere tid end hvad jeg lige havde regnet med. Der er langt op til de 90x90cm;) Men glæder mig så meget til at den er færdig. Og tænker at for hver firkant jeg syer på, er der en mindre i den sidste ende. Plejer at hjælpe mig lidt igennem det. Så mon ikke det gør det denne gang også?!?
  Du må have en rigtig god bededags "ferie"
  Kh Catrine

  SvarSlet